Розташування комплексу: Київ, Кільцева дорога, 3
Ми передзвонимо вам самі!!

Ім'я

Заповніть це поле

Номер телефону

Заповніть це поле

Текст повідомлення

Заповніть це поле

Час дзвінка

  • сьогодні
  • сьогодні
  • завтра
  • дата

13 липня 2021

Старт нового проєкту ЖК SENAT

Новини
Шановні друзі, партнери та інвестори компанії GEOS!

Із задоволенням повідомляємо Ваc про старт нового концептуального проєкту – житлового комплексу SENAT у найзеленішому районі Києва – Голосіївському, адже цей район є «легенями столиці» із найбільшим у нашому місті Голосіївським парком площею 140,9 ГА.

Багаторічний успішний досвід будівництва та реалізації масштабних проєктів, досвід будівництва житлових комплексів не тільки в Україні, але і в Європі, дозволив нам поєднати в проєкті ЖК SENAT найбільш потрібні якості та характеристики, які є ключовими на ринку житла бізнес-класу.

Елегантна європейська архітектура, невисотна поверховість будинків, закрита територія, власна повноцінна інфраструктура з безліччю прогулянкових затишних алей, доріжками для електроскутерів та велосипедів, дитячими інтерактивними зонами та спортивними майданчиками – все це поєднується у неповторну атмосферу статусного життя у комплексі SENAT.

Комплекс буде реалізовано за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамоблоків товщиною 250 мм, що має меншу вагу та є більш енергоефективними у порівнянні з червоною цеглою. Керамоблок є екологічнішим у порівнянні з газоблоком. Зовнішні стіни комплексу утеплені мінеральною ватою товщиною 150 мм, фінішним оздоблення зовнішніх стін є облицювальна клінкерна цегла та вентильований фасад з керамограніту європейського виробництва. Данні рішення є сучасними, естетичними, довговічними та енергоефективними.

Житловий комплекс SENAT: Стадія: ведеться активне будівництво, виконано 4 поверхи моноліта в секції 1 та секції 2 будинку №1.
Введення в експлуатацію І черги (будинок №1): 1 квартал 2023 року.
 
Поділися з друзями!

Ми в соціальних мережах

0